Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Klar til din første vagt

Når du har taget modul 1, 2, og 3 er du klar til første vagt. Du har fået et indblik i misbrug og afhængighed og eksempler på hvordan det kan komme op at vende i rådgivningen. Du har også fået et indblik i hvad den motiverende samtale er, og hvordan du skal bruge den. Vi forventer ikke at du kan det til perfektion fra starten, men vi forventer dog, at du forsøger at rådgive efter de principper og værktøjer du har lært om.

Hvis du ikke allerede har skrevet dig på en vagt, så er det tid til at gøre det nu. Hvis der ikke er nogle vagter frie i den nærmeste fremtid, kan du altid spørge på Workplace, om der er nogle som vil flytte sig fra en vagt, så du kan prøve det.

Husk at slå ”banke på” funktionen til på din telefon, og at evaluere dine samtaler inde på surveymonkey, så hurtigt du kan efter de er afsluttet.

Og husk, at hvis der er noget du er i tvivl om, eller noget du har brug for at snakke om ift. din første vagt, både før og efter, kan du altid kontakte din mentor eller skrive til andre på Workplace.

Hav en rigtig god første vagt! 

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen henvender sig til alle mennesker, som har brug for hjælp og støtte.

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7090 9080

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk