Velkommen ombord blandt Misbrugsportalens dygtige frivillige rådgivere, som støtter og rådgiver kriseramte mennesker fra hele landet berørt af misbrug. Vi gør dette hjemmefra i trygge rolige omgivelser, så mennesker fra hele kongeriget har mulighed for at blive rådgivere.
Teamet bag rådgivningen - hvem er hvem?
Vi glæder os til at lære dig at kende! I Pårørende Netværket - Misbrugsportalens organisation er vi et team, der besidder forskellige roller.
- Vores faglige leder hedder Jan Stig Salling. Ham har du formentlig allerede mødt i dine indledende samtaler og ansøgningsproces. Jan er inde over mange ting i organisationen ift. udvikling, faglighed og frivillighed.
- Vores rådgivningskoordinator, som styrer store dele af koordineringen af vagtplanen og kommunikationen med jer, hedder Rasmus M. Troldahl.
Rasmus står for koordinering af samtaleforløbene i samarbejde med Jan. Dertil er det også de to, som vil stå for vores faglige og sociale aktiviteter, Vidensdelingsmøderne, som primært foregår digitalt. Det er Jan og Rasmus, du i det daglige vil komme til at have mest kontakt med.
- Astrid Emilie Nørgaard er vores kommunikationsansvarlige medarbejder uadadtil. Dertil bistår hun også i forskellige projekter, og hjælper til på akuttelefonen. Til sidst står hun i samarbejde med Jan for at koordinere vores gruppetilbud.
- Silvia Meyer er foreningens grundlægger, bestyrelsesformand og den udviklingsansvarlige i foreningen og rådgivningen, som I også vil møde både virtuelt såvel som til frivilligmøder og sammenkomster sammen med resten af teamet. Silvia tager hånd om fondsansøgninger, strategi og projektudvikling sammen med teamet og bestyrelsen.
Derudover er der ikke mindst selvfølgelig også alle dine frivillige kollegaer, som du deler rådgiverrollen med.
Du er altid velkommen til at kontakte os alle via den direkte beskedfunktion på Workplace, hvis du har nogle spørgsmål. Tøv ikke med at række ud.
Mentor
Som ny i rådgivningen vil du blive tilknyttet en mentorordning, hvor du kan få støtte og sparring. Din mentor vil være en særlig støtte i de første gange, du har samtaler både på akuttelefonen, samtaleforløbene og som gruppeleder. Derudover fungerer mentoren som supervision, hvis du oplever nogle svære emner eller har brug for sparring om samtalerne, både hvad angår rådsøgeren og din egen rolle som rådgiver.
Din mentor er en erfaren rådgiver, som allerede har været i Misbrugsportalens rådgivning gennem længere tid. Alle mentorer har både været i akutrådgivningen, hvor støtten omhandler enkeltstående samtaler og har haft individuelle samtaleforløb, hvor familier og enkeltindivider støttes i en periode på 4-8 uger. Du vil få mere at vide om vores forskellige tilbud senere.